RUT

I skolan hade vi skidor, väldigt drygt som sagt, men man får väl stå ut.
Efter skolan blev det repning med RUT, det gick ju bra.
Ikväll blir det Tacos, mums! Sedan vet jag faktiskt inte vad som händer.
Imorgon ska jag i alla fall gå på stan med några kompisar.  
Vad ska du göra en sådan här kväll då?

KRAM


4 minuters kola

Idag hade vi en kille som kom från Sydafrika som berättade om honom och hans land. De andra klasserna hade också fått göra det (tror jag) så vi hade sett honom före i skolan. Han hade ett jätteroligt namn, och han var väldigt rolig och trevlig.
Efter skolan var jag i alla fall med Amanda och Nike. Jag och Amanda tog kort på Nike, (ungefär som vi gjorde med Pernilla, Emma och Erika). Det var jättekul! Jag bjöd dom på kolan jag och min syster (sara) bakade igårkväll, men jag blev ganska beroende så jag fick borsta tänderna sedan när de hade gått hem.
Klockan 17.00 var det träning, men Amanda sa att det var klockan 18.00 så vi fick lite bråttom när jag hade kollat på lagsidan. Vi kom lite sent, men inte såå sent :).

PUSS&KRAM



Redigerade bilder
No big difference


Klick, klick!

Hellu, idag har det varit en (nästan) vanlig dag i skolan. Men efter skolan började det att hända grejer.
Jag och Amanda planerade här om dagen att vi skulle börja fotografera andra lite mer "seriöst", så vi tänkte fotografera Ida från början. Men i skolan var det flera som föll för intresse, och ville också vara med. När vi tog bussen hem gick vi skilda vägar. Erika och Pernilla gick hem till Pernilla för att hämta lite saker och äta mellis, och Amanda, Emma och jag gick för att hämta Ida. Men vi hittade inte henne och sedan fick vi reda på att hon hade glömt bort det. Menmen, vad kunde man göra? När vi gick förbi Amandas hus gick jag hem till mig (och Amanda och Emma gick till Amanda) och åt mellis, det blev blåbärsmuffinsar, (jag känner mig så otroligt onyttig just nu!). Sedan fixade jag våran kamera och Saras kamerastativ, (jag vet att jag inte frågade, men mamma sa faktiskt att jag skulle få låna den.) Sedan när jag var färdig, gick jag till Amanda där alla redan var samlade. Så då började vi med att göra i ordning oss med smink, glitter och hårspray, till och med fotograferna (jag och Amanda) fick på oss lite ögonskugga.)
När vi var klara gick vi till den lilla "studion", (okej, det var bara ett litet rum, men ändå.) Fotandet börjde direkt, och allting flöt bara på! Det var typ hur kul som helst! Här får ni ett litet smakprov också! (=


Misslyckade men mumsiga muffins.

I skolan blev det skidor, som sagt, världigt tråkigt och drygt, plus att jag inte har någon vidare kondis. Till och med så varvade två killar (av fyra) i våran klass när vi var på vårat första. Jag kände mig typ ganska seg!
Konstigt nog, har inte de senaste dagarna kännts som "skoldagar". Det känns typ mer som om vi har haft det kul och bara chillat, (har du tänkt på att ordet "chillat" låter ganska fånigt egentligen?).
Hur som helst, efter skolan var jag med Malin och Jessica. När jag och Malin hade slutat, åkte vi hem till Jessica och åt mellis och flamsade, (vi höll typ på att skratta ihjäl oss, eller i alla fall Malin.) Plus att Malin åt typ upp (eller försökte) äta upp Jessicas macka. När vi hade ätit mellis gick vi hem till mig. Vi gjorde inte så speciellt mycket, jag tog lite bilder och dom satt bara och skrattade tills de låg på golvet rent utav och fortsatte. Vi spelade lite guitar hero också. Sedan gick vi ut, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men tydligen fick vi för oss idén att gå till Amanda och fråga om hon ville va med oss (och samtidigt så kunde Malin gå på toa). Sedan spelade vi pingis, men sedan skulle Malin och Jessica hem, så då fortsatte jag och Amanda, då vi fick nya saker att tänka på. Bara jag och Amanda som vet! ;).
 Hon frågade om jag ville gå på Frasses med henne, det ville jag, men det fick jag inte för att pappa redan fixat mat, och jag är en sån som tycker synd om de som gjort något som man inte tar emot så det blev mat hemma.
Efter maten gjorde jag och pappa blåbärsmuffins, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi hade tyvär inga "muffinsformare" så därför blev det vanliga stora bullformar istället för vi tänkte ju, det går väl lika bra, eller? Men nej, det gjorde det ju såklart inte! Själva smeten rann typ ut ur formarna, men det gjorde egentligen inte speciellt mycket, för de var goda ändå :).

KRAM


Systrar i jeans

Imorse var jag typ hur trött som helst, men efter att man hade varit inne på toaletten så blev man ju snabbt piggare som vanligt. Dagen har varitsom vanligt, förutom att det känns som om vi aldrig hade rast (det kunde ha varit för att jag stannade inne, säg inget!). Men skolgården är ju så tråkig utan en fotbollsplan, så det kanske inte är så konstigt, och jag säger bara såhär, jag var inte den enda som inte gick ut.
Efter skolan gick jag med Amanda och Isabell på stan. Jag köpte en "Kom ihåg" (griffeltavla) inklusive 2 fotoramar från lagerhaus (väldigt konstig stavning på den där affären) för 129;- . Sedan köpte jag Andra boken av "Systrar i jeans" på Åhlens för 69:- (månpocket).
Ikväll blir det träning klockan 20.00 på Nolia, väldigt dålig och sen tid. (De bytte dag och tid, men jag vet inte varför).
Imorgon blir det SKIDOR på idrotten. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Man får väl ta och stå ut då!
Vad tycker ni om min nya design förresten? Det var egentligen inte alls tänkt att den skulle bli såhär men jag får väl ta och ändra den när jag känner för det.

PUSS



Systrar i jeans
Andra sommaren
Ann Brashares


Malin x 2

Dagen började med en självväckning klockan 10, kunde inte somna om, så jag löste lite korsord, klarade ut krypto-X, YES!
Klockan 12 körde mamma mig till Malin. Först gick vi ut med en jättesöt hund som hette Joker. Vi hade så kul så vi villa stanna och leka med honom när han skulle lämnas, det fick vi, ingen var hemma just då, så det känndes lite läskigt, men det var ändå kul, när vi hade varit med honom i ungefär 1 och en halv timme gick vi hem till Malin igen, och då åt vi lunch. Jag salde fel samtidigt som jag skrattade åt Malins systrar, och det var väldigt jobbigt! Sedan spelade vi lite piano och pratade, vi 4-halv 5 tiden kom mamma och hämtade mig. Den här dagen måstevi göra om!
Just nu sitter jag och väntar på maten... och löser korsord." Håll hjärnan i trim med Allers".

PUSS

GALET!

Idag hade vi match mot hörnefors, vi förlorade med 5-2, verkade inte precis som om vi var på hugget idag.
Malin åt middag hos mig, sedan gick vi till konsum och köpte godis, vi var typ hur rädda som helst för bilarna som körde förbi oss. Men vi kom i alla fall hem oskadda (som tur var) med våra godispåsar. När vi kom hem satte vi på "Sune och charmknutten", det är väl alltidlika kul att kolla på gamla avsnitt från Sune eller hur? Även fast vi pratade och hade "lite" kul under tiden, men bilderna berättar nog mer än vad jag skriver.

Smask, smask!Åhej!Ser man på! Vad kan en sådan här sak kallas?Fina Malin :)HÖHÖWiiiiii!Det där var ju hur kul som helst!!!!

KRAM

Disco

Ikväll blev det disco, syrran sminkade mig lite snabbt, sedan gick jag till Amanda, därifrån fick vi skjuts (eller hur det nu stavas) av Sannys mamma. Vi och några till tjejer kom typ först, det var ganska pinigt eftersom att det bara var killar från pararellklassen i själva "rummet", hehe, vi stod typ i hallen ett tag. I början blev det lekar, och jag råkade typ sätta mig i något blött, men det torkadeefter ett tag, tsss. Efter det blev det tryckare, haha, dansade inte någon gång, men nästa gpn hoppas jag att det blir den första xD. Vi lekte ryska posten, och jag blev typ vald först... det var hur pinsamt som helst, men det är typ lite kul också. Men det blev lite tråkigt mot slutet, menmen, man kan inte alltid ha kul.

PUSS


Världens härligaste reklam!



Idag har det varit en unerlig dag i skolan. Vet inte varför, bara tycker det.
Ikväll hade vi en konsert på universitet på någon invigning, vet inte alls vad det var för någon invigning med jag bryr mig ju ändå inte. Haha, alla klappade händerna när jag läste min vers, *stolt*.
Imorgon blir det Disco och repning, men först måste man ju stå ut med en jobbig dag i skolan också, men det tar vi väl imorgon!

KRÄM

Bilder

Hejsan, skrev ett inlägg iförrigår, men glömde att spara, igår hann jag inte, men idag ska ni få ett.
Igår fyllde mamma år. Därför blev det en swartzwald tårta till mellis, mums.
Idag var det skridskor i skolan, jag har ju köpt nya hockeyrör (istället för konståkingsskridskor). Det gick faktiskt bättre än vad jag trott. Just nu sitter jag i alla fall framför datorn och ser på top model.
Här får ni lite nya bilder.



Okej, det där skrev jag igår, men bloggen bajsade typ på sig och det gick inte att göra något, men idag måste det funka innan jag bajsar på mig.
I alla fall,
idag har det varit en ganska tråkig dag i skolan, skrikit och bara jobbigt.
Efter skolan var jag i alla fall med Nike och Emma, vi åkte till stan och åt mellis på Mcdonald's (vi är såååå nyttiga ;) ).
Det blev en mellan strips med ketchup, (Det blev det för oss alla. AAhhhh, göttgöttigöttgött, (du missade väl inte "iet"?).
Aja, ikväll blir det risotto och mumsmums till efterrätt! Får inte missa top model heller.
Idag kommer ni i alla fall få bilderna!

KRAM







stan

Idag blev det stan med Amanda.
Lunch blev det på Subway som sagt.
Köpte en present till mamma som fyller år den 18 Januari. Men man måste ju köpa någonting till sig själv också, så det blev en t-shirt för 99:- på GinaTricot.
Vi träffade Ida och Klara två gången, lika förvånade varje gång, fast på två olika sett.
Imorgon blir det storstädning i mitt rum, det ligger typ klädesplagg överallt, till och med ett par nya skrillor (skridskor). Jag måste bara tvinga mig själv, även fast det inte kommer att funka, hehe.
Just nu sitter jag och Amanda och glor in i två olika datore, tjaa... vi är ju inte speciellt sociala, men vem bryr sig?

PUSS


Brrrr...

Idag har det varit ruskigt kallt. Hörde att var - 38 grader i Åsele. Det är vad jag kallar kallt.  Här i Umeå var det ca - 20. På ett sätt var det ju faktiskt bra att det var kallt, vi fick ha inneidrott, men det tog man ändå för givet när man kollade in temeraturen i morse. Men en till bra sak är att vi inte ska behöva ha skidor nästa vecka, eftersom att det inte är så bra snö för skidåkning, så då blev man ju lycklig.
Idag har jag i alla fall repat med bandet, vi spelade "vivalavida - coldplay" typ hela tiden. Men jag säger alltid "vivaladiva" eftersom att det är ett nagellack. heh. Men nu ska det väl bli ändring på det hoppas jag.
Imorgon blir det stan med Amanda, en utlovad lunch på Subway och mycket shopping! (Förresten, glöm det där med "mycket shopping". Jag är ganska snål, heh.)

Ha en bra fredagskväll!
Kram

Bilden är dagen sommaren 08, då vi nyss köpt våran Nikon.
(Bilden är så stor så jag gjorde den liten, klicka för att förstora :). )


Tagga sommarn!!!

Idag hade vi HK på våran kära skola. För er som inte vet så har musikklassarna fått byta skola p.g.a att en byggnad på backen måste rivas. Så när jag skrev "kära skola" menade jag alltså den som vi gick på förut, (om inte det där var speciellt intressant, så varför läste du det då?).
Ikväll blev det innebandyträning. Det gick typ bra, as usual.
Igårkväll rensade jag alla allers som låg i våran "tidningskorg". Jag rev ut alla "vi i femman" korsord m.m, ni skulle bara veta hur många tidningar det var! Sitter i alla fall här med en hög av korsord.
Imorgon är det fredag och vi ska åka skridskor på idrotten. Det är hur drygt som helst, men ännu värre blir det ju nästa vecka då vi kommer att åka skidor, men det vill jag inte ens tänka på.

Bye

Ni får en liten bild som jag tog i sommras med min/familjens Nikon D40x
(Klicka för att förstora)




 


Godnatt!

Idag har det väl bara varit som vanligt. Gått i skolan, arbetat m.m, så det finns inte så mycket mer att säga. Efter skolan var jag i alla fall med sanny, vi spelade lite låtar och bara hade det gött. Det blev bara jag och mamma ikväll, vi åt fläskkarre, eller vad sjutton det heter, med pommesfrites liknande tillbehör, och vitlökssmör.
Såg nyss på topmodel. Och det var inte förns nu jag inser att jag måste sluta skriva och gå och lägga mig.
Någon gång i helgen kommer jag i alla fall gå ut och ta lite bilder, ni får gärna påminna mig om det.

Godnatt, sovgott och dröm sött


Efter skolan...

Just nu sitter jag och Amanda framför varsin dator. Dom är i samma rum, så vi håller fortfarande kontakten (så att säga).
Snart så ska jag bege mig hemmåt med min spark. Det har regnat idag så jag vet inte riktigt om det kommer att gå så bra, men man får väl alltid hoppas. Sanny var här för ett tag sen men hon gick nyss, Emma har också varit här, men hon tog bussen för ganska länge sedan. Vi har spelat pingis ett bra tag men nu antar jag att vi har tröttnat.
Jag måste ut någon dag och fota, men det blir ju alltid så mörkt efter skolan så man hinner inte. Måste alltid vänta till helgerna.
Ikväll blir det köttbullar med spagetti... Fast jag tycker ändå att köttfärssås är godare, tihi.
Imorgon är det skridskor på idrotten, men jag har inte prövat mina eller någonting så jag kanske måste få låna, men det är ändå superdrygt att åka skridskor, och särskilt när man gör det i skolan för då har man ju inte all tid i världen.

Yes

Vi vann idag med 4-0 tror jag. Och de flesta målen gjordes (som vanligt) av Jessica. Malin ägde verkligen i mål! Hon borde bli fast målis, ( hoppas att hon läser detta ;) ). Jag var back i första halvleken, men jag fick byta till forward under andra perioden. Det gick ganska bra...Men man måste ju ha lite mer uthållighet när man är där uppe, och det har inte jag, eller jag blir trött ganska snabbt.
Vad tycker ni om min nya design? Kommer nog byta ganska ofta, just på den här datorn har jag inte photoshop så jag använde mig av ett annat program så kallat "Gimp". Gimp är ett gratisprogram som anses vara nästan lika bra som photoshop, men jag har inte fattat riktigt än hur man gör. Men jag kommer i alla fall så småning om göra en ny header med hjälp av photoshop.
Pöss & Kräm
Malin


11 Januari 2009

Idag ska jag ha match mot IBK Dalen. Har inte varit med på någon träning i veckan och det var ju synd, men jag tror jag kommer att få spela ändå, för att vi är så få.
Nu har jag fixat en liten enkel header till bloggen. Jag måste ut och ta några fina bilder någon dag, (som jag säger hela tiden). Men nu måste det verkligen bli så!
Hur som helst, jag har haft två tidigare bloggar, en på blogg.se och en på devote. Men nu ville jag göra en ny igen, som jag inte gjort något på.
Hoppas att ni kommer att läsa ofta och besöka min blogg framöver.
Kram
Malin


Ny blogg... igen

Hejsan, nu har jag fixat en ny blogg, tack till Anna för tipset till mitt nya namn!
Om det är någon som vet hur man länkar en annan bloggare och att det inte står som jag skrev det, alltså hela bloggnamnet utan att jag bara kan skriva "Anna" te.x. Säg gärna till om du vet, skulle vara väldigt tacksam över ett svar!
En lite "snyggare" design kommer att dyka upp lite senare. Kolla gärna hit lite senare!

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0