Sista Februari...

Hallådär. Om ca 30 minuter är det 1 mars, läskigt värre!
Ikväll har man ju (såklart) sett på melodifestivalen. Sedan blev det leagally blond 1. Den är ju rätt kul tkr jag, hihi.
Nu blir det i alla fall läggdags för mig...

Godnatt!

Puss


Malin

Hejsan, nu kommer lite bilder som jag tog på Malin för ett litet tag sen :).



Och en på mig själv :o]


SPORTLOV!

Jippie! Äntligen får man ledigt ett... tja, ett ganska så bra tag. Det här sportlovet kmr jag inte att göra något speciellt, eller jo förresten, det kommer jag, och det kommer att bli så himla kul!
Hur som helst, idag blev det ju repning med RUT... men inte så jättelänge eftersom att vi tyvär inte hade någon nyckel så då var vi tvugna att fara hem när den som jobbade där åkte hem. Men vi hann börja lite på den nya låten i alla fall, också spelade vi ju vivalavida såklart.
Ikväll har jag bara tittat på tv, det blev "Så ska det låta" och efter det så blev det någon film som typ hette "de förbjudnastegen" eller något sånt. Den är rätt bra, jag hade liksom sett den tidigare.
Nu sitter jag här och tråkar, blir väl snart läggdags antar jag.

Godnatt
Puss&Kram

Snart lov!

Hej, hann inte skriva någonting igår...
Då hade vi iaf en skidtävling i skolan, det var ganska ansträngande för mig men det var typ ändå kul, imorgon blir det prisutdelning.
Idag så har vi i alla fall ha fått se på en såkallad "teater" som var baserad på en verklig händelse. Det finns äver en bok om samma sak som typ hette "Johan och Peter". Den var riktigt bra och spännande.
Imorgon blir det en härlig dag (utan idrott, alltså skidor), och eftersom att det snart är sportlov!  Efter skolan så blir det ju också repning med RUT, det kommer att bli kul både för att Amanda har fått lära sig lite nya saker på sina trumletioner och jag har kommit med en ny låt, jag har nämligen en till låt på "lager".... eller kanske t.o.m två låtar. Vilka det är får väl bli en överrasking tills vidare.

Hadet!
Puss

Godnatt

Godnatt !
Har blivit endast två korta inlägg idag, vi får hoppas på skärpning av mig Malin!

Puss och kram

Titta hit!

Hej, ser ut som att jag har tappat en del läsare och komentarer.... hmm, kan det vara för att jag hr för lite bilder?
Ni får gärna komma med något som just du tycker om att läsa om, te.x att du kanske hellre tittar på bilder?
Kram,
Malin

Greatest Day

Hej, idag hade vi match mot IBK Dalen, vi vann med 5-2, wohooo!
Sedan blev det en jäktig duschning eftersom att vi skulle på Umeå Citys match och ta emot stipendiet. Men just när jag duschat färdigt ringde de och sa att den skulle bli framflyttad till klockan halv 6 och att vi skulle samlas klockan 5. Så då var det bara att sitta ensam hemma framför datorn i en och en halv timme. Jaa, utdelningen gick ju som smort, och sedan var det ju bara att åka hem. Matchen var rätt så spännande, när vi åkte stod det 2-0 till Umeå city!
Skulle egentligen varit på fysträning ikväll, men jag orkade inte, jag fick ingen skjuts och jag hade ju gjort så mycket under dagen så det blev inget.

Asså ni måste bara lyssna på den här låten (om ni inte har gjort det redan vill säga). Den är superbra!
Ha det så bra,
puss,


Fullt upp,

Hejsan, hann inte att skriva något igår... tittade på melodifestivalen och "Hot chick".
Igår var jag i alla fall på stan med mamma och pappa, vi köpte nya vinterskor till mig, sedan köpte jag en mapp (pappa köpte den :P).
Vi åt lunch på.... jag vet inte vad den heter, men det är iaf ett café. Jag och mamma delade på ett grillat bröd med typ kyckling och ngn konstig sås, den var i alla fall god. Till "efterrätt" tog vi en slags kaka kommer inte heller ihåg vad den heter :P, men det var typ en massa nötter på och kola. Den var också god ;).
Idag klockan 14.00 (samling 13.30) blir det innebandymatch mot IBK Dalen.
Sedan klockan 16:00 (samling 15.30) är det pris utdelning av årets typ kulturstipendie som min klass (5m) har vunnit och vi delar på 30.000:- med ett rockband. WOHO!
Aja, kommer väl ett kort inlägg lite senare under dagen får man väl hoppas att man hinner.

Puss&kram

Fredagskväll...

Gud vilken dryg och konstig fredag det har varit idag...
Hela kvällen har jag bara suttit typ framför datorn. Vi hade inget godis, men chips hade vi, fast det är inte lika gott som det låter "/.
Har ni något tips på vad man kan göra om man har tråkigt en fredagskväll?
Inte för att jag kommer att göra någonting just nu men, blir väl snart läggdags....

Sov gott på er alla!
Godnattpuss


I'm hungry

Hej igen, nyss så har jag varit och repat med RUT. Vi har två nya låtar, en av dom har Emmas (en bandmedlem) pappa skrivit. Den är typ jättabra, men vi kunde tyvär inte höra själva "sången" på inspelningen så vi hoppas att han skulle kunna spela in bara sången igen, annars så har vi bara rockat loss på låten "vivalavida".... okej då, inte rockat loss direkt men spelat. Vid 5 tiden var Nike och Malin tvugna att åka hem, och det var ju synd för att då blev ju Emma lite uppspeedad (som vi kallar det). Hon började tänka på.... tjaa, jag kanske inte ska säga det, men hon sa en lite speciell grej om man säger så som hon tänkte på. Hehe.
Ikväll blir det hemmagjord pizza. Jag kommer antingen sitta och nörda framför datorn eller titta på tv.... om jag fick välja så skulle jag nog sitta och nörda framför datorn, :P.

Puss, kram

Skivinspelning

Hejsan, idag var det skivinspelning med alla musikklasser. Det gick hyfsat bra, men det blev ganskadrygt mot slutet eftersom att vi alla var väldigt trötta av att bara stå koncentrerade hela tiden. inspelningarna kanske inte blev "klockrena" precis, men vi försökte göra så gott vi kunde antar jag....
Har nyss gjort lite läxa, drygt. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen.
Ni kommer att få se några mobilbilder som jag laddade in idag.

Kramar,


Grattis!

Hej, idag har vi övat inför skivinspelning imorgon.
Vi får sovmorgon till klockan 9:15 imorgon. Härligt!
Idag fyllde ju också Syrran 17 år, i morse fick hon två presentkort, men en present hade mamma beställt som inte har kommit fram än.
Efter skolan var jag med Nike, Sanny, Amanda och Emma. Vi ritade... inte så speciellt fina gubbar, pratade och skrattade.
Blev ganska så kort inlägg idag men ifall ni tyckte det var tråkigt så kan ni ju gärna scrolla lite längre ner och kika! ;).

Puss,

Pics

Hej, som ni kanske läste i mit förra inlägg så blev ju friluftsdagen inställd, så vi fick äta lunchen i vårat klassrum och titta på filmen "kung fu panda". Den hade jag sett förut, men den är riktigt bra! Fast den har väldigt konstig textning.
Efter skolan var jag med Nike och Sanny. Vi fixade till Nikes bloggdesign, vad tycks? Tycker faktiskt att den blev rätt snygg ;). Vi skrattade ju såklart väldigt mycket och hade skvättkrig.
Idag laddade jag in några bilder, men inte alla, så här får ni lite mer nytagna bilder :).
I

Friluftsdag innomhus

Hej, idag skulle vi ha haft friluftsdag, men det blev inställt för att det var för kallt. Det var typ 25 min och 30 minus (sas det) där vi skulle åka. Alla blev typ hur besvikna som helst.
Igår kväll laddde jag i alla fall upp några nya bilder, men bara några. Så dom kan ni få se nu.
Sitter på skolan just nu och skriver.

Kram


Brrr...

Hejsan, idag har det varit ganska kallt, i alla fall i morse.
På skolan i dag fickvi vara inne första rasten eftersom att det var mer än -15. Men jag kunde inte använda någon dator eftersom att jag inte vet varken mitt lösenord eller användarnamn, plus att det är något mer krångel. Men jag fick spela Rebbubled med snälla Tea.
Efter skolan idag så var jag med Emma. Jag sminkade henne lite, och sedan gav vi oss ut i djupsnön på min gård. Det blev ett par fina bilder, som ni kanske  kommer att få se senare ikväll. Jag vet att jag typ aldrig laddar upp bilder, men det är faktiskt rätt jobbigt att behöva redigera alla bilder man vill lägga upp, hoppas att ni förstår det, men jag ska i alla fall försöka ladda upp bilder så ota som möjligt. (Jag är faktiskt rätt så lat också).
Imorgon är det i alla fall friluftsdag i Agnäsbacken. Det kommer att bli superkul, men jag känner mig typ inte så värst taggad, jag vet inte varför, men jag vet i alla fall att jag kommer att se ut som en apa med stort huvud och stora glasögon.
Vi ses, kram.

Skitans!

Hejsan, igår var det all hjärtans dag. Fick ni någonting oväntat?
Började med att skiva ett inlägg, men jag hann inte, och sedan skrev jag aldrig klart.
Igår vad jag med Anna. Vi kollade på melodifestivalen och efter det tittade vi på en film, vi gick typ och la oss klockan 00.00.
Idag har jag också varit med Anna, men bara på förmiddagen, för nu ska hon spela en innebandymatch.
Just nu sitter jag och klöser upp mina knogar, det kliar hur mycket som helst. Jag och Anna har mest nördat framför datorn idag, så jag tänkte gå ut och ta lite fina bilder, eftersom att det är sånt fint väder.
Jag måste ta och framkalla lite julbilder också (jag vet att det var jul för läänge sedan) men jag måste ha dom till min scrapbooking. Våran skrivare har inga bläckpatroner heller, det är något skumt med dom där inkclub patronerna. Fast dessutom blir det ju mycket finare kvalité på framkallningbilderna.

Aja, nu måste jag ut och ta lite friskt luft!

Kram,


Stress

Hej, skrev inget igår, så här kommer lite information (eller vad man nu ska säga).
Igår var det en väldigt tråkig dag i skolan, men efter skolan så var jag i alla fall med Malin, vi ville baka en kladdkaka, men jag hade inga ägg så det blev 4-minuters kola istället, och dom blev väldigt goda!
Ikväll blir det i alla fall gitarruppspelning på backenskolan för en informationskväll. Vi ska typ sitta och spela tre låtar.
Just nu känner jag mig väldigt stressad, men jag vet inte varför. Allt känns bara så jobbigt just nu, även om allt är bra.
Imorgon blir det i alla fall repning med en ny låt, och Nike ska ta med sig cellon till repningen till låten "vivalavida". Det kommer att bli kul, men tyvär så är våran gitarrist sjuk, så då blir det jag som får spela gitarr och sjunga samtidigt, men det ska väl gå fint.
Vi ses.


Kram.

Top model

Efter skolan idag gick jag, Emma, Amanda och Nike till matbiten. Jag hade inte speciellt mycket pengar men det räckte i alla fall till 3 patroner... fick en krona av nike också, man tackar! Men sedan ville Amanda byta en.... ja, vad det nu heter (en sån där lång sak, heh), aja, men den kostade i alla fall 3 kronor, och alla mina patroner tillsammans kostade 3 kronor. Då ville Amanda i alla fall byta en sån där lång sak mot en av mina patroner! Ganska värt, hihi... okej då, det var bara 2 kronor som jag tjänade, men jag det är ju i alla fall någonting :].
Sedan gick jag hem till Amanda, vi spelade dator ett liiitet tag, men sedan skulle henne bror ha den ena så vi ville göra något annat. Då gick vi ner för att spela pingis, men där på låg det en massa saker så vi kunde inte spela. Men då fick vi för oss att vi skulle gå ut och fota lite, så vi gick hem till mig för att hämta min kamera. Vi var inte ute speciellt länge, men jag fick nån liten bild ändå, ni kanske kommer att få se den/dom så småning om.
Efter middagen var det innebandyträning. När jag kom hem så blev det en snabb dusch, och efter det en god semla. Kommer nog stoppa i mig en glassbåt så småning om också ^^,
Just nu blire i alla fall top model.

Kram på er så länge!


Godisgrisar i snön

Hej, igår hade jag väldigt tråkigt på dagen, men sedan åkte jag till Malin, ombytt och klar tills fysträningen som började klockan 19.30. Först åt vi middag, sedan gick vi ut i snön och bara hoppade runt i den djupa snön... och kanske lite från garagetaket också men bara kanske.... hihi. Sedan åkte vi till träningen. Den var lite jobbig, men rätt så kul, skulle gärna viljat springa lite mer och fortare, men det fick vi inte.
Idag har jag i alla fall varit med Malin och Jessica efter skolan. Vi har typ bara haft det kul, vi har även varit ute i snön. Sedan åkte jag och Malin hem till mig, då hon åt hos mig, efter maten gick vi ut (igen) och föll från dagisstängslet ner i den meterdjupa snön. SJUKT HÄRLIGT! :)
Nu sitter vi här och käkar både godis och chips... eller vi gjorde, vi är typ mätta nu eller något, haha.

Godkväll
puss,


SNÖÖÖÖÖÖ!

SNÖSNÖSNÖSNÖ! Kan det aldrig sluta. Jag vill skotta nu :/

dagens inlägg

hej, idag har jag gjort lite oliak saker. Först åkte jag upp till stan med mamma för att köpa lite varmare kläder till mig. Det enda vi hittade på stadium var en superhärlig och mysig fleece.
Sedan åkte vi upp till vidmannahallen för att jag skulle spela en match mot täfteå. Dom vann med 2-1, vi hade faktiskt väldigt många chanser nära mål. Men nej, den ville ju inte in. Men vi var ju ändå bra eftersom att vi ligger sist i serien (vi spelar i 97/96 serien, vi är 97), och dom låg 2:a, så jag tycker ändå att vi var bra.
Efter det åkte vi upp till mariedal för att gå till intersport där jag köpte en till fleece och ett par täckbyxor.
Sedan for vi till ett konditori då jag år min första semla för i år.
Sedan åkte vi till affärn och handlade mat.
Ha en trevlig kväll!

PUSS





















Read this!

Hej, igår var jag och kollade på bion "i taket lyser stjärnorna"  med Amanda, Tea, Emma och Malin. Den handlade om en tjej, och hennes mamma hade cancer. Den var bra, men ändå konstig, lite humor och spännande. Men det var typ hur pinsamt som helst när alla satt och grät i bion, och jag började skratta hur mycket som helst! Jag vet inte varför, men det var kanske lite också för att man hörde typ snyftningar en efter en hela tiden, sedan kollade Amanda på mig, och då började hon också skratta. Det var typ hur pinsamt som helst! För att alla trodde att vi typ storgrät! Men vi vet fortfarande inte riktigt varför, eftersom att vi också grät på samma gång. Alla satt typ och stirrade på oss, höhö.
Nu till idag. Idag hade vi HK, vi bakade semlor, eller, vi gjorde bara degen och rullade bullarna, resten tod våran lärare hand om, till och med disken, och det var man ju tacksam för! När vi hade slutat och gick ut genom ytterdörren såg vi bussen just åka förbi oss. Men vi tänkte, aja, den kommer väl om en kvart. Men det gjorde den ju såklart inte, det tog typ en timme, (okej då, typ en halv, men det är väl samma sak... eller?). Där stod vi i kylan till det kom tre bussar åt fel håll. Tillslut kom det två bussar på rad. Men när den första bussen kom, kunde den inte öppna därrarna och sa att vi skulle ta den andra. Vi hade typ helst frusna tår! Jag, Amanda och Emma hoppade av vid coop för att köpa lite mellis. Vi alla köpte ostbröd, mums. Sedan gick vi hem till Amanda för att göra läxa, men den hade ju förstås ingen med sig, så det blev smink istället, hehe. Det är faktiskt väldigt kul, men det blev inte så mycket mer efter det, för vi hann inte.
Klockan 5 blev det träning, den var typ... konstig. Var i alla fall ändå helst slut när jag kom hem.
En snabb klippning blev det ikväll, toppade, klippte upp och fixade till luggen. Ingen bild, tyvär.

PUSS&KRAM


Betyder de egentligen något?

Jag vet att jag har sagt det här förut, men de sista dagarna i skolan har varit riktigt underliga, inget spelciellt seriöst arbete måste jag bara säga. Ändå är det väl som det alltid har varit.
Aja, efter skolan gick jag, Amanda och Erika till matbiten och köpte lite godis, mycket gott!
Här sitter jag nu, ny duschad och kollar på top model.
Men har ni tänkt på en sak. Alla dessa kommentarer, betyder de egentligen något? Jag menar, alla vill väl ha populära bloggar, eller hur? Ett jättebra sätt att börja med är ju att kommentera olika bloggar så att folk ska få syn på en. Men de kommentarerna behöver ju inte betyda något. Till exempel en kommentar som ser ut såhär: Fin blogg! Betyder det något? Men ändå så kan man bli så väldigt populär på de sättet. Visst är det ändå lite knas? Tänk bara på det nästa gång du kommenterar!

PUSS

"Kladdkaka"

Idag har det varit en hyfsat kul dag i skolan, våran vikare, en som just gått i pansion från backenskolan, ska ha oss i typ fyra veckor till istället för Björn som är pappaledig och är i thailand.
Sedan efter skolan gick jag, Amanda och Tea till matbiten då jag köpte lite godis, men dom åt jag upp snabbt som smör i sol.
Efter det tog vi bussen upp till Emma. Vi brukar aldrig vara där eftersom att det är lite långt, men idag skulle vi i alla fall åka upp dit. Vi bakade en kladdkaka, fast den blev lite missbildad, såg typ ut som ett skrynkligt litet äpple. Men den var god i alla fall. Vi gjorde en lite blomma i mitten, så det blev ju fint. Emmas lillasyster och lillebror fick också smaka. Så den tog slut direkt. Den vart inte så kladdig, men den var ändå god!

KRAM

Inga bilder idag, men det kommer så småning om


 


Fullt upp,

Hejsan, förlåt att jag inte skrev igår, men jag hade ganska fullt upp. Först var jag på stan med Amanda och Ida, jag köpte lite smink :]. Sedan gick vi hem till mig och fotade Ida, ni kommer att få bilder lite senare eftersom att det blir så väldigt många bilder annars på datorn, och de tar väldigt stor plats.
På kvällen åt jag, mamma och syrran på resturang. Det var väldigt gott. Sedan tog jag och min syster bussen hem. När jag var hemma for jag till Ida, jag skulle sova öv där, det skulle Amanda också. Vi var typ uppe till klockan halv ett med att spela "guitar hero world tour" (eller vad det nu heter). Det var superkul! Vi somnade inte förns typ klockan 2.
Idag har jag varit med dom typ hela tiden, men nu är jag i alla fall hema och snart så ska jag spela en innebandymatch mot vindeln. Ni kanske får veta hur det gick sedan.

PUSS

RSS 2.0