Flyttat bloggen!

Hejhej, nu har jag flyttat bloggen till devote.
Länken hittar du här.

Godmorgon!

Godmorgon, idag blir det bara chill. Klockan 2 blir det kanske repning med Rut :).
Åååh, jag vill göra ngt med min design! Men jag är inte så speciellt duktig eller påhittig av mig... :/.
Måste äta frukost nu, kram.

Här kommer en bild på Emmas lilla ödla :).




Twilight

Yes, jag hittade den!
Äntligen så har man sett twilight. Den filmen har kännts som ett måste under dom senaste dagarna eftersom att den är så omtalad vad jag har hört iaf. Är typ lite efter, hehe... Det var faktiskt typ bättre än vad jag trodde :).

Vi poppade popcorn och hade det bara mysigt. Men trots allt så är det ju bara torsdag...
Sweet dreams :)




020409

Hejhej,
idag hade halva klassen hemkunskap och vi andra var i klassrummet utan lärare, fast vi är ju inte en sån klass som verkligen kan var tysta när det inte finns någon lärare där, utan vi lekte (körde?) t.o.m "sanning eller konsekvens", haha.
(Hoppas inte någon av våra lärare läsen denna blogg :S.) Men vi hade typ kul iaf, bättre än att ha svenska med Rickard, tihi.
Imorgon blir det ingen skola, HURRA!
Just nu sitter jag här och väntar på att Amanda och Ida ska komma, vi ska typ se på film och äta popcorn :]. Hoppas att jag hittar twilight... Jag känner mig typ lite efter eftersom att jag inte har sett den.
Menmen, någon gång måste ju vara den första!
Seeya!
Ps. Kanske kommer några bilder lite senare, vem vet? (inte jag iaf).

April, april!

Hellå, första april idag. Har ni gått på något skämt? Vi i klassen smetade lim på handtaget... vilket inte blev så lyckat, men vi hällde även salt/peppar i vår lärares kaffe. Mumsigt! Jag var inte riktigt delaktig i dom här busen... Avstår helst :S. Tkr det är sjukt hemskt ifall man själv blir utsatt, hihi.
Snart kommer jag (pappa) kanske köpa ett nytt objektiv till kameran, jag säger inte så mkt mer än, eftersom att jag inte vet ifall jag får det eller inte :).
På fredag har vi ledigt i skolan p.g.a att lärarna har typ fortgrejs..... asså inte fort, utan fort :D. Fattaru? Nae.... Men aja.
Sitter iaf ensam hemma just nu....
Hare!
Kram

RSS 2.0